Tietosuoja

Mitä sinun tulee tietää

Yleiskatsaus tietosuojaan

Seuraava lehtinen, yleiskatsaus tietosuojaan, tarjoaa suppean yleiskatsauksen siihen, miten ZEISSin verkkopalvelut (verkkosivustot, sovellukset, sosiaaliset verkostot) keräävät ja käsittelevät henkilötietojasi. Tarkat tiedot tästä prosessista ovat saatavilla Tietosuojailmoituksen täydellisessä versiossa.

  • Mitä tietoja keräämme?

    I. Kun avaat jonkin verkkopalvelumme ja/tai käytät sitä, keräämme sinusta seuraavat tiedot:

    • Käyttämäsi selaimen tyyppi
    • Sivut, joilla vierailet verkkosivustollamme
    • Käyttöjärjestelmä
    • IP-osoitteesi tai lyhennetty IP-osoite
    • Käyttäjän käyttäytyminen (esim. hiiren liikkeet, klikkauskäyttäytyminen, istunnon kesto jne.)

    Pääasiallisesti nämä tiedot kerätään ja niitä käytetään nimet poistettuina tai muutettuina.


    II. Jos olet rekisteröitynyt verkkosivustollemme, olet antanut vapaaehtoisesti itsestäsi tietoja, kuten

    • Etunimi, sukunimi ja titteli
    • Maksutiedot
    • Yhteystiedot (esim. sähköposti, puhelin)
    • Osoite tai tilaustiedot
    • Yritys, ryhmän määritys
    • Käyttämäsi tuotteet ja välineet
    • Henkilökohtaiset kiinnostuksenkohteet ja mieltymykset
  • Kuinka ZEISSin verkkopalvelut keräävät tietoa?

    ZEISSin verkkopalvelut keräävät tietoja automaattisten prosessien avulla tai käyttäjän antamien tietojen perusteella esim. seuraavien kautta:

    • Evästeet, seurantapikselit
    • Käyttäjän suoraan syöttämät tiedot
    • Laitteiden välinen seuranta, hiiren seuranta ja vastaavat menetelmät


    Evästeet tekevät verkkosivustoista käyttäjäystävällisempiä, tehokkaampia ja turvallisempia. Eväste on käyttäjän selaimeen väliaikaisesti tallennettava tekstitiedosto, joka sisältää tietoa käyttäjän toiminnasta. Niitä voidaan käyttää määrittämään ja tallentamaan kävijän mieltymyksiä ja verkkosivuston asetuksia.
    Huomautus: Lisätietoa evästeistä ja muista internetteknologioista on saatavilla

    Tietosuojailmoituksestamme.

  • Miksi ZEISSin verkkopalvelut käsittelevät ja käyttävät henkilötietojani? Milloin ZEISS käyttää ja käsittelee henkilötietojani?

    Huomautettakoon, että ZEISS kerää henkilötietoja ainoastaan tapauskohtaisesti ja tiettyjä tarkoituksia varten. Seuraava syiden luettelo ei ole tämän vuoksi tyhjentävä.

    1. Tuotteidemme ja palveluidemme toimittamiseen
    2. Oikeudellisten velvollisuuksiemme täytämiseen
    3. Luottotietojen tarkistamiseen käsitellessämme maksuja, jotka suoritetaan turvattomilla maksutavoilla
    4. Estääksemme huijausostokset mainostarkoituksiin
    5. Web-analytiikkaa ja verkkosivustomme parantamista varten
    6. Kilpailuja varten
    7. Uutiskirjeitä ja muita tilauksia varten
    8. Verkkosovelluksia varten
    9. Yhteyden ottamiseen ja yhteydenottolomakkeissa
    10. Suojattujen alueiden, kuten ZEISS ID:n, käytön aikana sekä autentikointiin
    11. Verkkokaupassa
    12. Tilauksia varten
    13. ZEISSin digitaalisten palvelujen käytön aikana, esim. alustat, uutiskirjeiden tilaus/peruuttaminen ja sovellusten käytön aikana

    Tiedämme sinulle olevan tärkeää, että henkilötietojasi käsitellään huolellisesti. Koska tietosuoja on ZEISSille ensiarvoisen tärkeä asia, varmistamme, että tietosi kerätään, käsitellään ja käytetään lainsäädäntöä tarkasti noudattaen. Tarvitsemme henkilötietojasi yllä luetteloituihin tapauksiin.

    Nämä tiedot auttavat meitä parantamaan jatkuvasti verkkosivustoamme ja tarjoamaan sinulle yksilöllisen käyttäjäkokemuksen. Yksittäisiä henkilötietoja käytetään tilaustesi käsittelyyn, ostettujen tavaroiden ja tuotteiden toimittamiseen sinulle, luottokelpoisuutesi tarkistamiseen, maksujen käsittelyyn, huijausten estämiseen sekä tiedon antamiseen sinulle liittyen tilauksiisi, tuotteisiimme, palveluihimme ja erikoistarjouksiimme.

    Varmistaaksemme, että saamme sinuun yhteyden nopeasti, edellytämme, että annat meille sähköpostiosoitteesi. Osoitettasi käytetään mainostarkoituksiin vain, jos olet antanut siihen nimenomaisen luvan.

  • Missä henkilötietojani käsitellään?

    Yleisesti ottaen tietojasi käsitellään palvelimillamme, jotka sijaitsevat Saksassa. Jos se on sallittu, tietojasi voidaan käsitellä myös muissa maissa kuin Saksassa. Käyttäjätietoja käsittelevät osittain ZEISSin palkkaamat ulkopuoliset yhtiöt. Tietojen välittäminen ZEISS Groupin sisällä (jos sallittu), tietojen siirtäminen ulkomaille ja tietojen käsittely ulkopuolisten kumppanien avulla suoritetaan sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Nämä toimet turvataan tietosuojaa koskevilla lakisääteisillä määräyksillä, joihin sisältyy tietojen käsittelyä koskevat sopimukset, EU:n mallisopimuslausekkeet ja kansainväliset yleissopimukset.

  • Mitä oikeuksia minulla on?
    • Oikeus saada tietoa
    • Oikeus vastustaa, mukaan lukien oikeus peruuttaa vastalause
    • Oikeus pyytää tietojen poistamista tai luovuttamista/siirtämistä
    • Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä tai kieltää se
    • Oikeus pyytää tietojen korjaamista
    • Muutoksenhakuoikeus, myös vastuullisen valvontaviranomaisen kautta
    • Oikeus peruuttaa suostumus
    • Oikeus olla joutumatta tietojen automaattiseen käsittelyyn ´tai profilointiin perustuvien päätösten kohteeksi

    Tietosuojaa koskevissa asioissa ota yhteyttä yrityksemme tietosuojaedustajiin:
    Carl-Zeiss-Strasse 22
    73447 Oberkochen
    Germany

    Sähköposti (älä lähetä luottamuksellisia tai arkaluontoisia tietoja): datap rivacy @zeiss .com
    Puhelin: +49 7364 20-0 (avainsana: "tietosuoja")
    Verkkolomake: Näytä lomake

  • Milloin henkilötietoni poistetaan?

    Poistamme henkilötietosi, kun tarkoitusta, johon ne on kerätty, ei enää ole; tämä koskee myös tietoja, jotka on kerätty irtisanotun sopimuksen täytäntöönpanemisen aikana. Kauppalainsäädännön/verolainsäädännön noudattamiseksi saattaa olla tarpeen säilyttää henkilötietojasi pidempään kuin sitä tarkoitusta varten, johon ne on kerätty tai jäädyttää aluksi tiedot myöhempää prosessointia varten.

  • Kuinka ZEISS turvaa henkilötietoni?

    Kun kirjaudut erityisesti suojatuille alueille esim. ZEISS ID:n avulla, kirjaudut verkkokauppoihin, rekisteröidyt osallistuaksesi kilpailuihin tai kun teet tilauksen, henkilötietosi siirtyvät meille. Sen varmistamiseksi, etteivät tietosi päädy vääriin käsiin, ne salataan edistyneillä nykyaikaisilla vakiomenetelmillä, kuten SSL-salaus (secure sockets layer). Tämä on todennettu ja turvallinen menetelmä tietojen siirtämiseen internetissä.
    ZEISS käyttää myös runsaasti täydentäviä teknisiä ja operatiivisia turvallisuusmenetelmiä varmistaakseen kumppaniensa ja asiakkaidensa henkilötietojen turvaamisen. Näiden turvallisuustoimenpiteiden yhteydessä saatamme satunnaisesti pyytää sinua todistamaan identiteettisi ennen kuin myönnämme sinulle oikeuden tarkastella henkilötietojasi.

  • ZEISS ID -tilisi

    ZEISS ID -tiliäsi voidaan käyttää kirjautumiseen monenlaisiin ZEISS-tuotteisiin ja -palveluihin. Kun kirjaudut sisään, vapaaehtoisesti antamiasi tietoja käytetään luomaan henkilökohtainen rekisteritietue, joka auttaa meitä tarjoamaan paremmin persoonallisuutesi mukaan räätälöityjä tuotteita ja palveluja.

  • Väärennetyt sähköpostit (spoofing), roskaposti ja verkkourkinta

    Varo verkkourkintaa ja viestin tunnistetietojen väärentämistä

    Valitettavasti ZEISSin brändi on yksi niistä, joita käytetään väärin petollisiin tarkoituksiin. Tarkemmin sanottuna tämä tarkoittaa, että käyttäjät saavat joskus väärennettyjä sähköposteja, joita vaikuttavat ZEISSin lähettämiltä. Nämä sähköpostit on usein suunniteltu visuaalisesti muistuttamaan ZEISSin viestintää, ja niitä voi joissain tapauksissa olla vaikea erottaa aidoista ZEISSin lähettämistä sähköposteista.

    Näissä tapauksissa väärennettyjä sähköposteja lähettävät ihmiset yrittävät käyttää hyväkseen ZEISSin ja sen asiakkaiden välistä luottamusta varastaakseen arkaluontoisia tietoja (esim. kirjautumistietoja, asiakastietoja, maksutietoja) tai asentaakseen haittaohjelmia tietokoneellesi tai älypuhelimeesi.

    Nämä sähköpostit eivät ole ZEISSin laatimia ja lähettämiä, vaikka nimeämme käytetään siten, että vaikuttaa siltä. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että ZEISS ei voi kontrolloida väärien sähköpostien laatimista ja lähettämistä.

    Seuraavat tunnusmerkit voivat auttaa sinua tunnistamaan, onko vastaanottamasti sähköposti todella ZEISSin lähettämä:

    • ZEISSilta saamasi vahvistussähköpostit ja laskut koskevat ainoastaan tuotteita, jotka olet todella tilannut.
    • ZEISSin lähettämissä sähköposteissa ei pitäisi olla kirjoitus- tai kielioppivirheitä, sillä ne oikoluetaan ennen lähettämistä.

    Jotkut verkkosivustomme alueet sisältävät tietoa kolmannen osapuolten verkkosivuista ja linkkejä niihin. Teemme näin vain siinä tapauksessa, että olemme täysin vakuuttuneita kyseisen toimittajan vakavuudesta. ZEISS ei kuitenkaan vastaa kyseisten verkkosivujen tietosuojamääräyksistä eikä sisällöstä. Nämä ulkoiset linkit on merkitty seuraavalla kuvakkeella:

    Oikea tapa käsitellä roskapostia, verkkourkintaa ja väärennettyjä sähköposteja:

    • Suosittelemme poistamaan epäilyttävät sähköpostit välittömästi.
    • Älä koskaan avaa epäilyttävien sähköpostien sisältämiä linkkejä tai liitteitä äläkä koskaan luovuta henkilötietojasi.
    • Suosittelemme myös suorittamaan tietokoneellesi virustarkistuksen. Jos sähköposti sisältää epätavallista tai epäilyttävää tietoa liittyen tilaukseesi tai asiakastietoihisi, kirjaudu verkkokauppaan, jossa olet tehnyt tilauksesi. Sieltä löydät luettelon kaikista tosiasiallisesti tekemistäsi tilauksista sekä kunkin tilauksen tilan ja laskun numeron. Tee tämä kirjoittamalla osoite ZEISSin verkkosivustolle tai alustalle manuaalisesti selaimeesi. Kirjoittamalla osoitteen manuaalisesti vältät riskin, että sähköpostin linkit ohjaavat sinut vilpillisille verkkosivustoille.

    Vinkki: Jos olet epävarma vastaanottamasi sähköpostin suhteen, käytä yhteydenottopalveluamme tai kirjoita meille viesti.

Tärkeää tietoa tietojesi turvaamisesta

Henkilötietojesi turvaaminen

Tämän päivän verkottuneessa maailmassa luvattomat yritykset päästä käsiksi tietoihin ovat todellisuutta, johon yksityiset ihmiset ja yritykset törmäävät päivittäin. Tietojen turvaaminen tällaisia pyrkimyksiä vastaan on huomattava haaste.

Tietosuoja on ZEISSille ensiarvoisen tärkeä asia, ja käytämme aikaa, energiaa ja rahaa varmistaaksemme, että järjestelmämme ovat turvallisia ja että niitä valvotaan ympäri vuorokauden. Käyttäessäsi ZEISSin verkkosivustoja ja alustoja, uskot henkilötietosi vastuullemme. Näiden tietojen turvaaminen on meille tärkeää. On myös asioita, joita voit tehdä itse henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä. Alla on tietoa siitä, miten voit auttaa varmistamaan, että henkilötietosi pysyvät turvassa.

  • Kuinka voin suojata henkilötietojani?

    Nyrkkisääntö on suojata tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi ja mobiililaitteissasi olevat tiedot salasanoilla ja PIN-koodeilla, jotka ovat vain omassa tiedossasi. Varmista myös, että kirjaudut ulos ZEISSin verkkosivustoilta, alustoilta ja verkkokaupoista, kun lopetat niiden käytön.

    Varmista, että käytät kullakin tilillä vain yhtä ainutkertaista salasanaa. Älä koskaan käytä samaa salasanaa eri palveluntarjoajien palveluissa tai verkkoportaaleissa. Tarkista, etteivät ZEISSin verkkosivustoilla ja alustoilla käyttämäsi salasanat ole käytössä myös muilla verkkosivustoilla. Jos ne ovat käytössä muillakin sivustoilla, suosittelemme vaihtamaan kaikki ZEISSin palveluissa käyttämäsi salasanat välittömästi.

    Älä kirjoita salasanojasi ylös paikkaan, josta muut voivat nähdä ne. Vielä kerran, varmista, että olet ainoa henkilö, jolla on mahdollisuus saada salasanasi tietoonsa.

  • Kuinka luon turvallisen salasanan?

    Haluat varmistaa, että salasanasi eivät ole helposti arvattavissa. Tämä tarkoittaa, että et käytä salasanoissasi tavallisia jokapäiväisiä sanoja, kuten omaa nimeäsi tai perheenjäsentesi nimiä. Turvallisuuden lisäämiseksi on hyvä ajatus käyttää pienten ja isojen kirjaimien, numeroiden ja erikoismerkkien yhdistelmää.

Tietosuojailmoitus

ZEISS käsittelee (esim. kerää, käsittelee, luovuttaa) tietoja lain mukaisesti. Tallennamme liiketoimia varten tarvittavat henkilötiedot ja luovutamme ne palveluntarjoajille, joiden kanssa ZEISS on solminut sopimuksen, siinä laajuudessa kuin on tarpeen liiketoimien käsittelemiseksi.

Soveltamisala

Tämä tietosuojailmoitus koskee ZEISS Corporate Groupin (jäljempänä ZEISS) yrityksille kuuluvia verkkosivustoja, verkkotunnuksia, sosiaalisen median alustoja ja sovelluksia. Se ei koske sellaisten ZEISS-yritysten verkkosivuja, jotka ovat esimerkiksi muuttaneet tietosuojalausekkeita ja oikeudellisia ilmoituksia kansallisen lainsäädännön takia. Otathan siksi huomioon kaikkien käyttämiesi ZEISS-verkkosivujen tai ohjelmien tietosuojailmoitukset ja oikeudelliset tiedot.
Joissakin tapauksissa ZEISSin verkkosivustot sisältävät myös linkkejä sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivuille, jotka eivät ole ZEISS-yrityksiä. Tämä tietosuojailmoitus ja nämä oikeudelliset tiedot eivät koske näitä sivuja.

Yleinen tietosuojastandardi

ZEISS on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, johon kuuluu maiden rajat ylittäviä, oikeudellisesti riippumattomia yhtiöitä, liiketoimintaprosesseja, hallintorakenteita ja teknisiä järjestelmiä.

Käydessäsi verkkosivustoillamme saatamme kerätä tietoja, jotka joissakin tapauksissa saattavat olla luonteeltaan henkilökohtaisia. Tässä ilmoituksessa kerromme sinulle, mitä henkilökohtaisia tietoja ZEISS-yritykset keräävät käydessäsi verkkosivustoillamme sekä miten tietoja käsitellään.

Suhtaudumme hyvin vakavasti henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseen. Verkkosivukäyntisi aikana kerättyjen tietojen käsittely vastaa täysin kaikkia vastaavia lain määräyksiä. Lisäksi tapamme käsitellä henkilökohtaisia tietoja perustuu EU:n tietosuojaperiaatteisiin, jotka takaavat mahdollisimman suuren avoimuuden, valinnanvapauden kunnioittamisen, käyttöoikeudet sekä henkilökohtaisten tietojen siirtämisen ja lainmukaisen käsittelyn.

Jokainen ZEISS-yritys noudattaa omaan erityiseen tapaukseensa sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä. Henkilökohtaisten tietojen käsittely on myös määritelty yrityssäännöstössä, joka koskee konsernin kaikkia ZEISS-yrityksiä. ZEISS-yrityssäännöstö takaa, että tietojasi käsitellään asianmukaisesti ja voimassaolevien lakien mukaisesti henkilökohtaisia tietojasi käsittelevissä ZEISS-yrityksissä. Olemme myös ohjeistaneet työntekijöitämme noudattamaan tietosuojamääräyksiämme aina, kun verkkosivustoillamme kysytään henkilökohtaisia tietoja.

Lain sallimassa laajuudessa ja asianmukaisesti huomioon ottaen oikeutetut intressisi tietojen luovuttamisen ja käytön kieltämiseen voimme luovuttaa osoitteesi ja luottokelpoisuustietosi luottolaitoksille tai pyytää niiltä näitä tietoja luottotietojen tarkastusten suorittamiseksi tilauksia varten.
Laskulla ja erissä maksettavien tilausten osalta käytämme osoitetietoja muiden luottokelpoisuustietojen kanssa arvioidaksemme maksuhäiriöiden riskiä yksittäisissä tapauksissa.
ZEISS ja muut ZEISS Groupin yritykset tarjoavat yleensä asiakkailleen mahdollisuuden käyttää turvattomia maksutapoja (esim. maksaminen laskulla, luotolla maksettavat ostokset). Seuraava luettelo ZEISS Groupin yrityksistä ei ole tyhjentävä:

  • Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH
  • Carl Zeiss Spectroscopy GmbH
  • Carl Zeiss Meditec Vertriebsgesellschaft mbH
  • Carl Zeiss Vision GmbH
  • Carl Zeiss Microscopy GmbH

Yrityksillä, jotka tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden turvattomien maksutapojen käyttämiseen, on perusteltu intressi suojella itseään maksuhäiriöiltä. Tämä tapahtuu useimmiten tarkistamalla asiakkaan luottokelpoisuus ennen kuin mahdollisuutta turvattoman maksutavan käyttöön tarjotaan. Luottotietojen tarkastamista varten ZEISSilla on oikeus käyttää negatiivisia luottokelpoisuutta koskevia tietoja, jotka se on kerännyt itse tai jotka toinen ZEISS Groupin yritys on luovuttanut.

ZEISSilla on myös oikeus luovuttaa negatiivisia luottokelpoisuustietoja asiakkaasta toisille ZEISS Groupin yrityksille ennen kuin toiset yritykset tarjoavat asiakkaalle mahdollisuuden turvattoman maksutavan käyttämiseen.

Luottokelpoisuustiedot kattavat tiedot maksamattomista laskuista ja tiedot, jotka ovat suora osoitus siitä, että on olemassa riski, että asiakas jättää maksunsa maksamatta (esim. konkurssi, velkaneuvonta, lykkäykset maksukyvyttömyyden vuoksi). Ennen kuin ZEISS tallentaa kerätyt negatiiviset tiedot maksamattomista laskuista luovuttaakseen nämä tiedot muille ZEISS Groupin yrityksille, asiakas saa ilmoituksen, että tiedot mahdollisesti luovutetaan. ZEISSilla on myös oikeus luovuttaa tiedot erittäin poikkeuksellisista tilauksista (esim. eri asiakastilien kautta tehdyt useiden tuotteiden samanaikaiset tilaukset samaan toimitusosoitteeseen) muille ZEISS Groupin yrityksille ja käyttää erittäin poikkeuksellisia tilauksia koskevia tietoja, jotka se on vastaanottanut muilta ZEISS Groupin yrityksiltä. Tällä pyritään ehkäisemään maksuhäiriöt ja suojaamaan asiakkaitamme siltä, että heidän identiteettiään käytetään vilpillisiin tarkoituksiin.
Lisäksi ZEISS saa kerätä ja käsitellä osoitteita ja muita tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että ZEISS voi vertailla tilausprosessien aikana kerättyjä tietoja Facebook Ireland Limitedin sähköpostiosoitelistoihin kohdistaakseen osoitteen omistajalle persoitua mainontaa. Facebook Ireland Limitedillä ei kuitenkaan ole lupaa käyttää sähköpostisoitetta mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin vertaillakseen sitä osoiteluetteloonsa. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin ainoastaan tapauksissa, joissa on lain mukaan sallittua tehdä niin.

Huomaa

Voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käsittelyn ja luovuttamisen ilmoittamalla siitä kirjallisesti ZEISSille osoitetulla epävirallisella kirjeellä tai sähköpostilla. Vastaanotettuamme kieltosi lopetamme kyseisten tietojen käytön, käsittelyn ja luovuttamisen kaikkiin muihin tarkoituksiin kuin tekemiesi tilausten ja pyytämiesi tehtävien suorittamiseen, ja lakkaamme myös lähettämästä sinulle mainos- ja myynninedistämismateriaalia.

Ilmoitus tai kielto
Haluatko tietää, mitä henkilötietojasi ZEISS käsittelee? Haluatko kieltää tietojesi käytön?
Tietosuojaa koskevan perusasetuksen 15 artiklan ja Saksan tietosuojalain mukauttamista asetukseen (EU) 2016/679 ja direktiivin (EU) 2016/680 toimenpanoa koskevan lain (DSAnpUG-EU) § 57 mukaisesti tämä on laillinen oikeutesi ja täytämme pyyntösi erittäin mielellämme.
Pyydä tietoja

Henkilötietojen keräys, käsittely ja luovuttaminen

ZEISS haluaa varmistaa, että voit mahdollisimman pitkälle itse päättää henkilötietojesi käsittelystä. Voit yleensä vierailla ZEISS-verkkosivuilla antamatta henkilötietoja.

Joissakin ZEISS-verkkosivujen osioissa sinua pyydetään kuitenkin antamaan henkilötietoja, jotta pystymme parantamaan verkkosivujamme ja olemaan sinuun yhteydessä. Kaikkia antamiasi henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina. Ne tallennetaan ja niitä käsitellään yksinomaan sinun ja ZEISSin välisen suhteen puitteissa. Henkilötietojasi ei luovuteta eteen päin, julkaista tai muulla tavoin anneta kolmansien osapuolten käyttöön markkinointitarkoituksiin ilman etukäteen antamaasi suostumusta.

Osana palvelujemme tuottamista tietosi saatetaan kuitenkin joissakin tapauksissa luovuttaa kolmansille osapuolille, jotka ovat mukana tilausten käsittelyssä, kuten liikekumppaneille tai IT-palvelujen tuottajille. Tällaisissa tapauksissa luovutamme kolmansille osapuolille ainoastaan sellaisia tietoja, jotka ovat välttämättömiä kyseisen palvelun tuottamista varten. Takaamme, että tiedonsiirrossa noudatetaan välttämättömiä tietoturvamenettelyitä. ZEISS-yritykset luovuttavat henkilötietojasi ainoastaan sellaisille kolmansille osapuolille, jotka ovat sitoutuneet tietosuojaan ja käsittelemään tietojasi voimassaolevien lakien mukaisesti.

Lisäksi ZEISS saattaa joutua luovuttamaan sinuun liittyviä tietoja noudattaakseen tuomioistuimen tai viranomaisen määräyksiä. Varaamme myös oikeuden käyttää tietojasi oikeudellisten vaatimusten ajamiseen tai sellaisilta puolustautumiseen.

Yrityksen haltuunoton yhteydessä tai sen fuusioituessa toiseen yritykseen saattaa olla välttämätöntä luovuttaa tai siirtää tietojasi mahdollisille tai tosiasiallisille ostajille. Tässä tapauksessa ZEISS takaa mahdollisimman korkean tietosuojatason ja noudattaa lakisääteisiä määräyksiä.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus milloin tahansa saada tarkastella käsittelemiämme henkilötietoja; voit myös kieltää näiden tietojen käsittelyn sekä pyytää näiden tietojen korjaamista tai poistamista siinä laajuudessa kuin henkilötietojasi käsitellään. Huomaathan, että ZEISS voi poistaa henkilötietosi vain siinä tapauksessa, ettei lainsäädäntö edellytä näiden tietojen tallentamista, tai tapauksessa, jossa ZEISSin oikeus näiden tietojen tallentamiseen ei syrjäytä oikeuttasi poistaa ne. Huomaathan myös, että kun olet pyytänyt tietojesi poistamista, tietojesi käsittelyn rajoittamista tai kieltänyt tietojesi käsittelyn, et ehkä voi enää käyttää osittain tai lainkaan sellaisia ZEISSin palveluja, jotka edellyttävät henkilötietojesi käyttöä.

Jos ZEISS käyttää henkilötietojasi, koska olet antanut siihen suostumuksesi tai koska sitä edellytetään ZEISSin kanssa solmimasi sopimuksen täytäntöön panemiseksi, voit pyytää kopiota tiedoista, jotka olet antanut ZEISSille. Lähetä pyyntösi alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Varmista, että kerrot, mistä tiedoista tai käsittelytoimista haluat tietoa, missä muodossa haluat saada tiedot ja lähetetäänkö tiedot sinulle vai toiselle vastaanottajalle. ZEISS arvioi pyyntösi huolellisesti ja tiedottaa sinua parhaasta tavasta täyttää se.
Voit myös pyytää, että ZEISS rajoittaa henkilötietojesi tulevaa käsittelyä seuraavissa tapauksissa:

  1. Jos esität, että ZEISSin hallussa olevat henkilötietosi ovat vääriä (tietojen käsittelyä rajoitetaan tässä tapauksessa kuitenkin ainoastaan sinä aikana, jonka ZEISS tarvitsee tarkistaakseen kyseisten henkilötietojen paikkansapitävyyden); 
  2. Jos ZEISSin suorittamalle henkilötietojesi käsittelylle ei ole laillista perustetta ja pyydät, että ZEISS lopettaa henkilötietojesi käsittelyn; 
  3. Jos ZEISS ei enää tarvitse henkilötietojasi mutta vaadit, että ZEISSin on säilytettävä nämä tiedot, jotta voidaan esittää oikeudellisia vaatimuksia tai jotta kolmansien osapuolten oikeudellisia vaatimuksia voidaan puolustaa; 
  4. Jos kiellät henkilötietojesi käsittelyn ZEISSin toimesta (jota ZEISS suorittaa oikeutetun intressinsä perusteella), sen ajaksi, joka vaaditaan sen tarkistamiseksi, onko ZEISSin intressi henkilötietojesi käsittelyyn etusijalla tai onko olemassa lakiin perustuvia vaatimuksia tietojen säilyttämisestä.

Näytä lomake

Lasten henkilötiedot:
ZEISS ei tarkoituksellisesti kerää tai käsittele tietoja alle 16-vuotiaista lapsista, tai kuten paikalliset lait edellyttävät, lukuun ottamatta erityisesti lapsille suunnattuja verkkosivuja. ZEISS noudattaa näillä verkkosivuilla sovellettavia tietosuojalakeja.

Oikeudellisten säädösten noudattaminen

ZEISSiin ja sen tuotteisiin, palveluihin ja teknologioihin sovelletaan useiden maiden, kuten Euroopan unionin ja sen jäsenmaiden ja Yhdysvaltojen, vientisäädöksiä. Tunnustat, että ZEISSin on sovellettavien vientisäädösten, kauppapakotteiden ja kauppasaartojen mukaisesti toteutettava toimia estääkseen pakotelistoilla olevia yrityksiä, organisaatioita ja osapuolia hankkimasta tiettyjä tuotteita, teknologioita ja palveluita ZEISSin verkkosivujen tai ZEISSin hallinnoimien jakelukanavien kautta. Näihin toimiin voivat lukeutua seuraavat:

  1. Tässä ilmoituksessa kuvattujen rekisteritietojen ja muiden käyttäjän identiteettiin liittyvien tietojen automaattinen vertaaminen sovellettaviin pakotelistoihin; 
  2. Näiden tietojen säännöllinen ja toistuva vertaaminen pakotelistojen päivittämisen yhteydessä tai kun käyttäjä päivittää omia tietojaan; 
  3. Pääsyn estäminen ZEISSin palveluihin ja järjestelmiin, jos käyttäjä on sovellettavalla pakotelistalla; 
  4. Yhteyden ottaminen käyttäjään tämän identiteetin varmistamiseksi, jos tämän tiedot löytyvät pakotelistalta.

Lisäksi tunnustat, että tiedot, joiden käsittelyyn ja käyttöön olet päätökselläsi suostunut ja joita tarvitaan toimien toteuttamiseen tai markkinointi- ja myynninedistämismateriaalin vastaanottamiseen ZEISSilta (riippumatta maasta, jossa kyseinen ZEISS-yritys sijaitsee ja riippumatta siitä, oletko antanut nimenomaisen suostumuksesi markkinointi- ja myynninedistämismateriaalien vastaanottamiseen tai kieltänyt sen), voidaan tallentaa ZEISS Groupin yritysten toimesta ja niitä voidaan vaihtaa näiden yritysten välillä lain edellyttämällä tavalla.

ZEISSin oikeutetut intressit

vKukin alla luetteloiduista kohdista edustaa tapausta, jossa ZEISSilla on oikeutettu intressi henkilötietojesi käsittelyyn ja käyttämiseen. Jos et halua, että ZEISS käsittelee ja käyttää tietojasi tällä tavalla, voit kieltää tällaiset käsittelytoimet.
Näytä lomake

Tutkimukset ja kyselyt

ZEISS voi pyytää sinua osallistumaan asiakastutkimuksiin. Näihin tutkimuksiin käytetyt kyselyt on suunniteltu siten, että kysymyksiin voidaan vastata ilman henkilötietojen antamista. ZEISS voi kuitenkin käyttää kaikkia tutkimuksessa tai kyselyssä annettuja henkilötietoja tuotteidensa ja palvelujensa parantamiseen.

Anonymisoitujen rekisteritietueiden luominen

ZEISS voi anonymisoida tämän tietosuojailmoituksen piiriin kuuluvia henkilötietoja luodakseen anonymisoituja rekisteritietueita, joita voidaan käyttää ZEISSin ja sen osakkuusyritysten tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.

Puhelin- ja chattikeskustelujen tallentaminen palvelun laadun parantamiseksi

ZEISS voi tallentaa puhelin- tai chattikeskusteluja palvelujensa laadun parantamiseksi. Tallentaminen alkaa vasta sen jälkeen, kun sinulle on tiedotettu siitä keskustelun aikana.

Tiedottaminen uusista tuotteista ja palveluista ja asiakaspalautteen kerääminen

Osana ZEISSin suhdetta sinuun asiakkaanaan ZEISS voi tiedottaa sinua lain sallimassa laajuudessa tuotteistaan ja palveluistaan (esim. webinaarit, seminaarit ja tapahtumat), jotka ovat samankaltaisia kuin aiemmin ostamasi tai käyttämäsi ZEISSin tuotteet ja palvelut, tai niihin suoraan liittyvistä tuotteista ja palveluista. Lisäksi ZEISS voi ottaa sinuun yhteyttä kerätäkseen palautetta tuotteistaan, palveluistaan, seminaareistaan, webinaareistaan tai tapahtumistaan, jotka olet ostanut tai joihin olet osallistunut, parantaakseen kyseisiä tuotteitaan, webinaarejaan, seminaarejaan tai tapahtumiaan.

Tietoa tietoturvasta

ZEISS ymmärtää meille Internetin kautta luovuttamiesi tietojen suojauksen ja luottamuksellisen käsittelyn tärkeyden. Tietoturva verkkosivuillamme on ensisijainen tavoite. Olemme sen vuoksi pyrkineet kaikin keinoin takaamaan verkkosivujemme tehokkaan suojauksen. Sen vuoksi ZEISSin verkkosivujen merkityksellinen tietoliikenne on salattua. ZEISS pyrkii päivittämään käyttämänsä salausteknologian säännöllisesti teknisen kehityksen edetessä, jotta Internetissä antamiesi tietojen luottamuksellisuus on aina taattu.

Käytämme erilaisia teknologioita helpottaaksemme verkkosivulla navigointia ja parantaaksemme käytettävyyttä. Näihin teknologioihin lukeutuvat myös "evästeet", jotka mittaavat verkkosivuston käyttöä ja tehokkutta. Eväste on tietoalkio, jonka verkkosivu lähettää selaimeesi. Se tallennetaan järjestelmääsi, ja sitä käytetään sen tunnistamiseen (katso Evästeet, verkkoseuranta ja web-analytiikka).

Kävijöiden IP-osoitteita tallennetaan verkkosivuillemme toimintahäiriöiden analysointia, verkkosivun hallintaa ja demografisten ominaisuuksien keräämistä varten. Käytämme myös IP-osoitteita ja muita tällä verkkosivulla tai muulla tavoin antamiasi tietoja nähdäksemme verkkosivujemme kävijämäärät sekä kävijöitä eniten kiinnostaneet aiheet.

Evästeet, verkkoseuranta ja web-analytiikka)

ZEISSin verkkosivut ja verkkoalustat keräävät ja tallentavat markkinointitarkoituksiin tietoja verkkosivun vierailijoiden selauskäyttäytymisestä, osaksi nimet poistettuina tai muutettuina. Nämä tiedot tallennetaan tietokoneellesi käyttäen evästeitä, ja niiden avulla meidän on mahdollista analysoida selauskäyttäytymistäsi sivustolla anonymisoidussa muodossa. Tietoihin sisältyy esimerkiksi asuinkaupunkisi, käyttämäsi selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä sekä sivut, joilla vierailet verkkosivustollamme. Näitä tietoja ei voida millään tavalla käyttää sinun henkilökohtaiseen tunnistamiseesi, ja niitä käytetään ainoastaan selauskokemuksen parantamiseen. Sen varmistamiseksi, että tietosi pysyvät nimettöminä, IP-osoitteesi joko lyhennetään tai kerätään anonymisoidussa muodossa. Tietojasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille ilman nimenomaista lupaasi.
 
Tehtävästään ja tarkoituksestaan riippuen evästeet voidaan jaotella neljään luokkaan: ehdottomasti välttämättömät evästeet, suoritusevästeet, toiminnalliset evästeet ja markkinointitarkoituksiin käytetyt evästeet.

Ehdottomasti välttämättömät evästeet
Ehdottomasti välttämättömiä evästeitä tarvitaan, jotta voit navigoida verkkosivustolla ja käyttää siihen rakennettuja ominaisuuksia. Ilman näitä evästeitä verkkosivuston toimivuutta ei voida taata. Tämä tarkoittaa, että tietyt käyttäjän suorittamat toimet (esim. tekstin syöttäminen, konfigurointivaihtoehdot) eivät tallennu, kun käyttäjä navigoi muille verkkosivuston sivuille.
 
Toiminnalliset evästeet
Toiminnallisten evästeiden ansiosta verkkosivusto voi tallentaa käyttäjän antamia tietoja (esim. käyttäjänimi, kielen valinta, senhetkinen sijainti) parantaakseen tämän selauskokemusta ja verkkosivuston toimivuutta. Verkkosivusto voi esimerkiksi antaa käyttäjälle paikallisia hintatietoja, jos se käyttää evästettä käyttäjän sijaintialueen tallentamiseen. Toiminnallisia evästeitä käytetään myös komentojen suorittamiseen, kuten videoiden toistamiseen. Nämä evästeet keräävät tietoa nimettömässä muodossa, eikä niitä voida käyttää seuraamaan muiden verkkosivustojen käyttöäsi.

Suoritusevästeet
Suoritusevästeitä käytetään keräämään tietoa verkkosivuston käytöstä (esim. tietoa, millä sivuilla vierailija käy kaikista useiten ja saako käyttäjä virhesanomia vai ei). Nämä evästeet eivät tallenna tietoja, joita voitaisiin käyttää käyttäjän tunnistamiseen. Kerätyt tiedot yhdistetään ja anonymisoidaan. Näitä evästeitä käytetään ainoastaan parantamaan verkkosivuston suorituskykyä siten käyttäjäkokemusta.

Markkinointitarkoituksiin käytetyt evästeet
Markkinointitarkoituksiin käytettyjä evästeitä käytetään näyttämään käyttäjälle mainontaa, joka on tälle oleellista ja joka on räätälöity tämän kiinnostuksenkohteiden mukaisesti. Niitä käytetään myös rajoittamaan mainoksen näyttöjä ja mittaamaan mainoskampanjojen tehokkuutta. Ne rekisteröivät, onko käyttäjä vieraillut sivulla vai ei. Nämä tiedot voidaan sitten jakaa mainostajille. Evästeet, joita käytetään parantamaan mainosten merkittävyyttä, liittyvät usein kolmansien osapuolten tuottamaan sivusisältöön.

Jos haluat mukauttaa tai rajoittaa evästeiden käyttöä tai selauskäyttäytymisesi analysointia tai kieltää ne, tai jos haluat peruuttaa kieltosi, voit muuttaa ja hallinnoida kunkin verkkosivuston asetuksia useimmissa selaimissa seuraavasti:
 
  • Chrome: Napsauta osoiterivin vieressä olevaa lukkokuvaketta (SSL-sertifioiduilla sivuilla) tai tietokuvaketta (i).
  • Firefox: Napsauta verkko-osoitteen vieressä olevaa kuvaketta ja valitse "Asetukset". Evästeiden hallinta löytyy kohdasta "Tietosuoja ja turvallisuus".
  • Internet Explorer: Napsauta rataskuvaketta ja siirry kohtaan "Internet asetukset". Siirry "Tietosuoja"-välilehteen. Evästeiden hallinnan asetukset löytyvät kohdasta "Lisätiedot".

Kuinka ZEISS käyttää evästeitä?

ZEISS käyttää evästeitä lukuisilla tavoilla ja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Todentamaan ja identifioimaan sinut, kun käytät jotakin verkkosivustoistamme tai sovelluksistamme, jotta voimme toimittaa sinulle pyytämäsi palvelut
  • Saattamaan ZEISS-verkkosivustot ja sovellukset saatavillesi
  • Tallentamaan asetuksesi tai kohdan, jossa lopetit ZEISS-verkkosivuston tai sovelluksen käyttämisen
  • Mittaamaan ZEISS-verkkosivustojen ja -sovellusten käyttöäsi, jotta niitä voidaan parantaa ja mukauttaa vastaamaan kiinnostuksenkohteitasi
  • Ymmärtämään, mitkä kiinnostuksenkohteesi todennäköisesti ovat, jotta voimme tarjota sinulle oleellista tietoa vieraillessasi ZEISS-verkkosivustoilla

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää osittain Google Analytics -web-analytiikkapalvelua, jonka tarjoaa Google Inc., jonka päätoimipaikka on 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States ("Google"). Tätä tarkoitusta varten Google Analytics käyttää evästeitä, eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla on mahdollista analysoida verkkosivuston käyttöäsi. Evästeiden rekisteröimät, verkkosivun käyttöä koskevat tiedot siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa ne tallennetaan. Jos verkkosivulla on otettu käyttöön IP-osoitteen anonymisointi, Google kuitenkin lyhentää IP-osoitteen. Tämä koskee Euroopan unionin jäsenmaita tai muita Euroopan talousalueeseen kuuluvia sopimusmaita. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Verkkosivun haltijan nimissä Google käyttää näitä tietoja verkkosivun käyttösi analysointiin ja laatii raportteja verkkosivulla vierailustasi sekä toimittaa verkkosivun haltijalle muita verkkosivun ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google Analyticsin selaimeltasi hankkimaa IP-osoitetta ei liitetä Googlen muihin tietoihin. Voit estää evästeen tallennuksen selaimesi asetuksilla. Tässä tapauksessa et ehkä kuitenkaan pysty käyttämään kyseisen ZEISS-verkkosivun kaikkia toimintoja niiden täydessä laajuudessa. Voit lisäksi estää evästeen luomien ja verkkosivun käyttöösi liittyvien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) luovuttamisen Googlelle sekä näiden tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla selain-pluginin, jonka saat seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Käyttöehtomme ja Tietosuojailmoituksemme ovat saatavilla osoitteesta https://www.google.com/analytics/terms/us.html ja https://policies.google.com/?hl=en

Google on lisännyt koodin "anonymizeIp" tälle verkkosivustolle mahdollistamaan IP-osoitteen nimettömän tunnistamisen.

Yksilölliset suositukset

Käytämme ohjelmistoa luomaan käyttäjäprofiileja ja pitämään ne ajan tasalla. Menettelyyn kuuluu evästeiden käyttö verkkosivustolla seurantatarkoituksiin. Tuntemattomat kävijät rekisteröidään anonyymeina käyttäjinä.

Joissakin tapauksissa käytämme uudelleenkohdennusmenetelmiä, joiden avulla verkkosivustomme vierailijat merkitään siten, että heille voidaan esittää kohdennettua tietoa muilla verkkosivustoilla. Näitä tietoja ei voida käyttää yksilöiden tunnistamiseen, ja ne voidaan poistaa käytöstä milloin tahansa muuttamalla selaimesi näyttöasetuksia tai yksityisyysasetuksia.

Joissakin tapauksissa käytämme Google Inc.:in uudelleenmarkkinointiominaisuutta. Tätä ominaisuutta käytetään esittämään verkkosivuston vierailijoille Googlen markkinointiverkoston puitteissa mainoksia, jotka liittyvät heidän kiinnostuksenkohteisiinsa. Tätä tarkoitusta varten vierailijan selaimeen tallennetaan eväste, joka mahdollistaa käyttäjän tunnistamisen, kun tämä vierailee verkkosivustolla, joka kuuluu Googlen markkinointiverkostoon. Näillä sivustoilla käyttäjälle voidaan esittää mainontaa, joka liittyy sisältöön, jota käyttäjä tarkasteli aiemmin muilla Googlen uudelleenmarkkinointiominaisuutta käyttävillä verkkosivustoilla. Googlen mukaan se ei kerää henkilötietoja tämän prosessin aikana. Jos et halua Googlen käyttävän uudelleenmarkkinointiominaisuutta, se voidaan yleensä poistaa käytöstä muuttamalla asetuksia kohdassa http://www.google.com/settings/ads.

Googlen uudelleenmarkkinointiominaisuuden ja "samankaltaisten yleisöjen" käyttämisen ansiosta sinulle voidaan esittää ZEISSin mainontaa, joka on räätälöity persoonasi ja omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan, kun vierailet Googlen niin kutsuttuun Google Display -verkostoon kuuluvilla verkkosivustoilla. Voit myös poistaa tässä prosessissa käytettävät evästeet käytöstä milloin tahansa muuttamalla selaimesi näyttöasetuksia tai yksityisyysasetuksia.

Adobe Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää osittain Adobe Analytics -web-analytiikkapalvelua, jonka tarjoaa Adobe Systems Software Ireland Limited ("Adobe").

Adobe Analytics käyttää evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellesi analysointia varten sekä mahdollistamaan verkkosivuston käytön. Jos evästeen luomia tietoja siirretään jollekin Adoben palvelimista, Adoben omat asetukset takaavat, että IP-osoite anonymisoidaan ennen kuin sitä käytetään olinpaikan jäljittämiseen ja se korvataan geneerisellä IP-osoitteella ennen tallentamista.

Adobe Analyticsin selaimeltasi hankkimaa IP-osoitetta ei liitetä Adoben muihin tietoihin.

Voit myös poistaa tässä prosessissa käytettävät evästeet käytöstä milloin tahansa muuttamalla selaimesi näyttöasetuksia tai yksityisyysasetuksia.

On syytä huomata, että evästeiden käytön rajoittaminen tai yksityisyysasetustesi muuttaminen voi estää sinua käyttämästä verkkosivustomme kaikkia ominaisuuksia.
ZEISS-verkkosivustoilla ja alustoilla näytetään personoituja suosituksia. Ne perustuvat ostoshistoriaasi ja kohteisiin ja tuotekategorioihin, joita olet katsellut, selannut tai ostanut. Nämä tiedot tallennetaan nimettömässä muodossa Saksan telemedialain (TMG) §15 kohdan 3 lauseen 1 mukaisesti.
Jos et halua selaushistoriaasi tallennettavan ja käytettävän tähän tarkoitukseen, voit estää sen muuttamalla selaimesi näyttöasetuksia tai yksityisyysasetuksia.
Huomaathan, että tämä estää meitä näyttämästä sinulle personoituja ehdotuksia.

Sosiaalisten lisäosien käyttö

Joillakin ZEISS-verkkosivustoilla on seuraavat toisten verkkosivustojen sosiaaliset lisäosat:

Nämä verkkosivulla mahdollisesti näkyvät painikkeet eivät merkitse mitään yhteyttä Facebook-, Google+-, Twitter- tai muiden vastaavien verkkopalvelujen tarjoajien palvelimille. Yhteyden muodostaminen Facebook-, Google+- tai Twitter-palvelimille edellyttää ensin hyväksymistäsi painikkeita painamalla.

Jos olet jo sisäänkirjautunut sosiaaliseen mediaan, suositus siirtyy ilman lisäikkunoiden avautumista. Koska siirtyminen tapahtuu automaattisesti, emme saa mitään tietoa tiedonsiirrosta. Ainoa siirtyvä tieto on, että olet avannut vastaavan sivun. Sikäli kuin olet samaan aikaan sisäänkirjautunut Facebookiin tai muuhun sosiaalisen median alustaan, tämä tieto osoitetaan sosiaalisen median tiliisi ja linkitetään siten sinuun.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten Facebook, Google+ ja Twitter tästä eteenpäin käyttävät ja tallentavat henkilötietojasi, ota yhteyttä suoraan näihin sosiaalisen median yrityksiin. Voit myös estää sosiaalisen median plugin-laajennusten käytön selaimessasi käyttämällä add-on-komponentteja.

Tähän tietosuojailmoitukseen tehtävät muutokset

Tätä ilmoitusta muutetaan ajoittain sen varmistamiseksi, että se
noudattaa voimassa olevia lainsäädännöllisiä vaatimuksia ja kattaa kaikki
verkkopalvelumme.
Nämä muutokset eivät vaikuta oikeuteesi tiedon saamiseen, jäädyttämiseen,
poistamiseen ja kieltämiseen.

Yhteystiedot yksityisyyden suojaa koskevia pyyntöjä varten

Tietosuojaa koskevissa asioissa ota yhteyttä yrityksemme tietosuojaedustajiin:
Carl-Zeiss-Strasse 22
73447 Oberkochen
Germany

Sähköposti (älä lähetä luottamuksellisia tai arkaluontoisia tietoja): datap rivacy @zeiss .com

Puhelin +49 7364 20-0 (avainsana: "tietosuoja")

 

Maakohtaiset määräykset

Seuraavaa sovelletaan Venäjän federaatiossa sijaitseviin käyttäjiin:

Tässä mainittuja palveluja ei ole tarkoitettu Venäjän federaation kansalaisille, joiden pysyvä osoite on Venäjällä. Jos olet Venäjän federaation kansalainen ja pysyvä osoitteesi on Venäjällä, tunnustat, että palvelujemme käytön yhteydessä tapahtuva henkilötietojen luovuttaminen tapahtuu omalla riskilläsi ja että olet yksin vastuussa näistä tiedoista. Tunnustat myös, että käyttämällä ZEISSin palveluja annat nimenomaisen lupasi henkilötietojesi keräämiseen ja siirtämiseen Yhdysvaltoihin ja muihin maihin käsittelyä varten, ja että ZEISSia ei voida pitää vastuullisena Venäjän federaation lakien noudattamatta jättämisestä.

Seuraavaa sovelletaan Kiinan kansantasavallassa sijaitseviin käyttäjiin:

Tässä mainittuja palveluja ei ole tarkoitettu Kiinan kansantasavallan kansalaisille, joiden pysyvä osoite on Kiinan kansantasavallassa. Jos olet Kiinan kansantasavallan kansalainen ja pysyvä osoitteesi on Kiinan kansantasavallassa, tunnustat, että palvelujemme käytön yhteydessä tapahtuva henkilötietojen luovuttaminen tapahtuu omalla riskilläsi ja että olet yksin vastuussa näistä tiedoista. Tunnustat myös, että käyttämällä ZEISSin palveluja annat nimenomaisen lupasi henkilötietojesi keräämiseen ja siirtämiseen Yhdysvaltoihin ja muihin maihin käsittelyä varten, ja että ZEISSia ei voida pitää vastuullisena Kiinan kansantasavallan lakien noudattamatta jättämisestä.

Seuraavaa sovelletaan Yhdysvalloissa sijaitseviin käyttäjiin:

Tämän verkkosivuston sisältöä voidaan rajoittaa tietyillä maantieteellisillä alueilla (mukaan lukien muun muassa Yhdysvallat)asuvien henkilöiden käyttöön, eikä ZEISS väitä, että verkkosivusto tai sen sisällöt ovat käytettävissä tai soveliaita näiden alueiden ulkopuolella. Verkkosivuston tarkastelu ei ehkä ole laillista tietyille henkilöille tai tietyissä maissa. Jos käytät verkkosivustoa oikeudellisten rajoitusten vastaisesti, teet niin omasta aloitteestasi ja vastaat itse paikallisten lakien noudattamisesta.

Kalifornian osavaltion "Shine the Light" -laki antaa Kalifornian asukkailla mahdollisuuden pyytää joitakin ZEISSin keräämiä ja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin luovuttamia tietoja.
Jos haluat lisätietoa "Shine the Light" -lain piiriin kuuluvista tiedoista, ota meihin yhteyttä yllä mainittuja yhteystietoja käyttäen tai lähetä pyyntö annettuun osoitteeseen ja mainitse "California Shine the Light Request", niin osaamme luokitella pyyntösi oikein.
Tätä prosessia varten tarvitsemme postiosoitteesi, kotipaikkasi ja sähköpostisoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.

© Carl Zeiss AG – viimeinen muutos: huhtikuussa 2018